logo

Gastschutters/Jagers

Als jager is het mogelijk om tijdens de verenigingsavond van SV de Vrijheid – Leeuwarden uw geweer in te schieten. Echter, het wordt op verenigingsavonden steeds drukker, zo ook op de 100 meter baan. Het bestuur heeft besloten om de Jacht/Jagers wel te blijven faciliteren. Maar wel met een aantal aanpassingen.

Jagers/Gastschutters kunnen voortaan alleen nog gebruikmaken van Baan-1 van de 100 meter baan. Iedere Jager dient zich afzonderlijk aan te melden via onderstaand formulier. Zonder aanmelding kan er niet geschoten worden!!

U kunt een tijdslot reserveren van 1 uur (van 20.00 tot 21.00 uur of 21.00 uur tot 22.00 uur), binnen dat tijdslot kunnen maximaal 4 jager, zodat u samen ingedeeld kan worden met college jagers op Baan-1 (helemaal links in de hoek – de rustigste plek). U kunt dan 4 verschillende kaarten aan het einde van de baan ophangen zodat iedere jager zijn eigen kaart heeft om op te schieten. En u zo om toerbeurt uw wapen kan inschieten, waarbij tussentijds de loop kan afkoelen.

Tevens is gebleken dat het gehanteerde tarief al jarenlang hetzelfde was. Na herberekening komt deelname in een tijdsslot nu op €25,00 per inschrijving(Alleen per pin te betalen).


    Laat hieronder uw bericht achter:

    Onze vereniging werkt met vrijwilligers, de reactie kan daarom even op zich laten wachten.