Alweer de tweede Militariabeurs in Friesland. Ons schietsportcentrum wordt wederom omgetoverd tot een prachtige handelsruimte. Op 16 september 2018 van 9.30 tot 14.00 bent u van harte welkom aan het Kalverdijkje 73. 

Inmiddels zijn aan het assortiment toegevoegd:
–zwartkruit wapens

–boeken (ruim assortiment)
- onklaar gemaakte wapens
- militaire/WO2 boeken
- militaire luchtvaart/piloten militaria
- Helmen
- Uniformen
- Emblemen (zowel modern als antiek)
- Epauletten (zowel modern als antiek)
- Medailles
- Uitrustingstukken
- Messen
- Blankwapens
- Herlaadspullen (verlofvrij)
- Militair antiek
- Militaire zendapparatuur
- Bolt Action Games/Wargames

Bijzonder ook is dat de schrijver van twee specifieke boeken over de Tweede Wereldoorlog in het Noorden op de beurs aanwezig zal zijn.

De entree bedraagt wederom € 3,-. Kinderen tot 12 jaar gratis. Op de toegang is het beursreglement van De Vrijheid - Leeuwarden van toepassing. Het reglement is hiernaast te vinden via de knop “beursreglement voor bezoekers”. Voor standhouders is het reglement “beursreglement voor standhouders” van toepassing.

In het sportcafé kan genoten worden van een goede kop koffie met een plak cake. Voor de lunch zal er een broodje kroket/frikandel/gehaktbal worden geserveerd. 

Er is geen pinapparaat aanwezig. 

Het prijsbeleid is niet gewijzigd. Gewoon gezellig dus voor een redelijke prijs.

Bent u een standhouder en wenst u zich nog als standhouder in te schrijven? Mail dan de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien u op 16 september 2018 vanaf 9.30 uur !De organisatie.